top of page
WhatsApp Image 2022-01-05 at 10.27.03.jpeg

Vistas

Hoe ziet de Vistas toer eruit?

Eens aangekomen in Alfarnatejo starten we met een welkomstdrankje , een briefing over de Vespa's, de do's and dont's op de weg, om dan de Vespa's te starten en en fantastische voor- of namiddag tegemoet te cruisen. We starten richting Riogordo om zo verder te rijden langs de 'oude weg' naar Colmenar waar we net buiten het dorp stoppen voor een drankje. Nadien cruisen we verder om links van ons de 'Sierra de Camorolos' en rechts de 'Tajo del Fraile' te aanschouwen richting Alfarnate, één van de vijf 'Magische dorpen' van Malaga, om dan de weg terug naar Alfarnatejo te vinden en na te genieten bij een drankje

Solo: €90,00
Duo: €125,00

WhatsApp Image 2022-01-05 at 10.28.31 (1).jpeg

Belangrijk!

Om een ​​scooter te besturen, moet je ouder zijn dan 18 jaar en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Eerdere ervaring met het besturen van een scooter of motor is essentieel. Je moet bij het begin van de reis al een bekwame motorrijder zijn, anders is het risico op blessures en ziekenhuisopname te groot. Als je nog niet eerder op een scooter hebt gereden, moet je lessen nemen of ter plaatse een scooter huren en leren hoe je erop moet rijden voordat je op toer gaat.


Let op: we leren je niet hoe je een scooter moet besturen. Je moet aan het begin van de toer al een bekwame rijder zijn.


Je rijdt met een motorvoertuig op de openbare weg. Je bent verantwoordelijk voor je veiligheid maar ook voor de veiligheid van andere automobilisten, fietsers en voetgangers. Je moet de scooter kunnen besturen en vakkundig kunnen besturen. Als wij van mening zijn dat je rijvaardigheid jezelf en anderen in gevaar brengt, behouden wij ons het recht voor om de scooter van je af te nemen. In dat geval zullen wij je helpen om, op jouw kosten, een alternatief vervoermiddel zoals een taxi of een huurauto te regelen.

bottom of page