top of page

Montañas

Hoe ziet de Montañas toer eruit?

Eens aangekomen starten we met een welkomstdrankje , een briefing over de Vespa's, de do's and dont's op de weg, om dan de Vespa's te starten en en fantastische dag tegemoet te cruisen. We starten richting Riogordo om zo verder te rijden naar een heel klein afgelegen dorpje bij Triana. Nadien cruisen we verder richting Velez-Malaga waar we de mooie plantages van avocados en mangos kunnen bewonderen. Volgende stop is het stuwmeer,La Viñuela, waar we in de buurt in een gezellig typisch Spaans restaurant de lunch gaan eten. Verder gaan doen we door naar Periana te rijden en de haarspeldbochten van "el Chino" te trotseren, en dit tot op 1085m hoogte. Via Alfarnate rijden we terug naar Alfarnatejo om gezellig samen van een laatste drankje te genieten 

Solo: €120,00
Duo: €180,00

Belangrijk!

Om een ​​scooter te besturen, moet je ouder zijn dan 18 jaar en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Eerdere ervaring met het besturen van een scooter of motor is essentieel. Je moet bij het begin van de reis al een bekwame motorrijder zijn, anders is het risico op blessures en ziekenhuisopname te groot. Als je nog niet eerder op een scooter hebt gereden, moet je lessen nemen of ter plaatse een scooter huren en leren hoe je erop moet rijden voordat je op toer gaat.


Let op: we leren je niet hoe je een scooter moet besturen. Je moet aan het begin van de toer al een bekwame rijder zijn.


Je rijdt met een motorvoertuig op de openbare weg. Je bent verantwoordelijk voor je veiligheid maar ook voor de veiligheid van andere automobilisten, fietsers en voetgangers. Je moet de scooter kunnen besturen en vakkundig kunnen besturen. Als wij van mening zijn dat je rijvaardigheid jezelf en anderen in gevaar brengt, behouden wij ons het recht voor om de scooter van je af te nemen. In dat geval zullen wij je helpen om, op jouw kosten, een alternatief vervoermiddel zoals een taxi of een huurauto te regelen.

bottom of page