top of page

Pueblo 

Hoe ziet de Pueblo toer eruit?

De toer start met een welkomstdrankje , een briefing over de Vespa's, de do's and dont's op de weg, om dan de Vespa's te starten en en fantastische dag tegemoet te cruisen.

Na een halfuurtje zorgen we voor een eerste drinkstop bij Colmenar,  zo gaan we verder via de Montes de Malaga om van de vergezichten te genieten en stoppen om prachtige foto's te maken.

Dan is het tijd om te genieten van de lunch in Comares, in een typisch Spaans restaurant, hierbij selecteren we enkele traditionele tapas of een traditionele schotel, steeds spek voor ieders bekje. Na de lunch maken we tijd voor een wandeling door het dorp. Nadien rijden we verder langs de mooie avocado- en mangoplantages richting Benamargosa om dan terug te keren naar Alfarnatejo om samen te genieten van een afscheidsdrankje.

Solo: €120,00
Duo: €180,00

Belangrijk!

Om een ​​scooter te besturen, moet je ouder zijn dan 18 jaar en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Eerdere ervaring met het besturen van een scooter of motor is essentieel. Je moet bij het begin van de reis al een bekwame motorrijder zijn, anders is het risico op blessures en ziekenhuisopname te groot. Als je nog niet eerder op een scooter hebt gereden, moet je lessen nemen of ter plaatse een scooter huren en leren hoe je erop moet rijden voordat je op toer gaat.


Let op: we leren je niet hoe je een scooter moet besturen. Je moet aan het begin van de toer al een bekwame rijder zijn.


Je rijdt met een motorvoertuig op de openbare weg. Je bent verantwoordelijk voor je veiligheid maar ook voor de veiligheid van andere automobilisten, fietsers en voetgangers. Je moet de scooter kunnen besturen en vakkundig kunnen besturen. Als wij van mening zijn dat je rijvaardigheid jezelf en anderen in gevaar brengt, behouden wij ons het recht voor om de scooter van je af te nemen. In dat geval zullen wij je helpen om, op jouw kosten, een alternatief vervoermiddel zoals een taxi of een huurauto te regelen.

bottom of page