top of page
 • Wat zit er in een tour inbegrepen?
  *Huur Vespa, helm, hygienisch haarnetje *Verzekering Vespa, *Koffie of drankje (non-alcoholisch) bij aankomst, *Drankje (non-alcoholisch) bij drinkstop *Lunch (tapas) en drank (non-alcoholisch) bij middagstop, *Afscheidsdrankje *Flesje water voor onderweg *Gids
 • Moet ik ervaring hebben met motorrijden als ik als bestuurder een toer boek?
  Ja, onze Vespa's rijden als een "gewone" scooter, je hoeft niet met versnellingen te kunnen rijden, ze zijn volledig automatisch. Je kan altijd een toer als bijrijder boeken indien je nooit eerder een scooter hebt bestuurd en met een van onze medewerkers bijrijden. Uiteraard primeert de veiligheid en behouden we ons het recht iemand als bijrijder te plaatsen indien het niet zou lukken of indien we twijfelen aan de veiligheid van anderen.
 • Welk rijbewijs heb ik nodig?
  Onze Vespa's zijn 125cc, in Spanje mag je met een 125cc motorfiets rijden als je in het bezit bent van een motorrijbewijs (A) of minimum 3 jaar in het bezit bent van een autorijbewijs (B)
 • Wat zijn de leeftijdsbeperkingen als rijder?
  Indien je in het bezit bent van een motorrijbewijs (A1), mag je in Spanje rijden met een motor tot 125cc vanaf 16 jaar. Heb je enkel het autorijbewijs (B) mag je op onze Vespa's 125cc rijden vanaf 21 jaar, dit komt omdat je in Spanje 3 jaar in het bezit van het autorijbewijs (B) moet zijn om op een 125cc motor te rijden.
 • Wat zijn de leeftijdsbeperkingen als meerijder?
  Je mag achterop een motor meerijden vanaf 12 jaar en je je voeten kan rusten op de voetsteuntjes. Volgens de wet mag een kind van minimum 7 jaar meerijden op voorwaarde dat de voetjes kunnen rusten op de voetsteuntjes en enkel achterop bij de ouders of volmachtigd persoon. Uit de praktijk komt het erop neer dat kinderen rond 1m40cm moeten zijn om comfortabel de voetjes op de voetsteuntjes te kunnen rusten.
 • Wanneer start een toer?
  We spreken af in Alfarnatejo om 10u
 • Kan ik aan mijn hotel of B&B afgehaald worden?
  Ja, neem even contact op met ons, zo maken we een voorstel op maat.
 • Wat moet ik meebrengen?
  Een zonnebril! Zonnemelk en eventueel een jasje ( in de bergen kan het wat kouder aanvoelen in de ochtend). Gesloten schoenen zijn een must, teenslippers, flip-flop's of hoge hakken raden we sterk af!
 • Hoe kan ik boeken?
  Stuur ons een bericht via mail info@vespatoursmalaga.com, whatsapp of tel. +34 665 648 278. We nemen zo snel mogelijk contact op
 • Kan ik onverwachts langskomen en een toer boeken?
  Nee, we werken enkel op reservatie. Neem zeker contact op om te zien of er nog plaats is, afhankelijk van de drukte kunnen er nog Vespa's vrij zijn.
 • Is alcohol of drugs toegelaten?
  Nee, in geen geval is alcohol of drugs toegelaten tijdens onze toers. Wij behouden ons het recht een persoon te weigeren indien wij vermoeden dat die persoon onder invloed is van alcohol of drugs.
bottom of page